Gazelle Arroyo C5 HMB Elite

29.999,00 kr.

Den ser sporty ud og er komfortabel at køre på. Arroyo C5 HMB Elite har brede dæk og affjedrede komponenter, så du næsten ikke mærker vejens ujævnheder. Den er også lydsvag, takket være remtrækket, der ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Hvis der er bakker på din rute, vil du nyde den kraftige assistance fra motoren. De hydrauliske skivebremser sikrer, at du hurtigt kan standse ved vejkryds.
Ingen kæde, men en holdbar rem
Håndtag af læder og gelsadel giver en fornemmelse af luksus
Hydrauliske skivebremser og fodbremse
Ingen bakke er for stejl for den kraftfulde motor
Bosch Performance Line giver dig alt, hvad dit cyklisthjerte kan begære. Stærk og naturlig motorkraft, du altid kan regne med. Med et drejningsmoment på 75 Nm kan du cykle stort overalt. Anbefales varmt til krævende cyklister.
ELCYKELSYSTEM
Bosch smarte system
MAKS. HASTIGHED (KM/T)
25 km/h
MOTORASSISTANCE TIL FODS
Ja
MOTORENS
Bosch Performance Line (75Nm)
MOTORENS PLACERING
centermotor
PLACERING AF DISPLAY
centerdisplay
STYREENHED TIL DISPLAY
Ja
ESKRIVELSE AF DISPLAY
Bosch Intuvia 100-displayet er aftageligt og trådløst forbundet til din cykel. Displayet er let at aflæse under alle forhold. Alle dine vigtige turdata er lettilgængelige via LED-fjernbetjeningen for enden af styret. Du behøver ikke bekymre dig om, at displayets batteri løber tør for strøm. Alle de kritiske indstillinger kan styres via LED-fjernbetjeningen for enden af styret, så du behøver ikke at kunne nå displayet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): G3705 Kategori:

Yderligere information

Farve

Petrol blue

Størrelse

28"-49