Gazelle Arroyo C7+ HMB

21.499,00 kr.

En kørestilling med godt udsyn over omgivelserne, let påstigning og afstigning, et hydraulisk bremsesystem, højt greb og slidstærke håndtag – alle dele af en Arroyo C7+ HMB er til at regne med. Kombinationen af den letkørende centermotor, syv gear, affjedrede komponenter og den let justerbare frempind gør denne cykel multifunktionel. En allrounder, du kan bruge overalt.
Stabilt stel, med eller uden overrør
Let justerbar frempind
Kraftig forlygte med LED-lygter
Hydrauliske fælgbremser og fodbremseMotorkraften fra Bosch Active er naturlig og lydløs. Med et drejningsmoment på 50 kan du cykle stort set overalt. Både på flade og bakkede veje kommer du altid nemt og ubesværet frem til destinationen.
ELCYKELSYSTEM
Bosch
MAKS. HASTIGHED (KM/T)
25 km/h
MOTORASSISTANCE TIL FODS
Ja
MOTORENS
Bosch Active Line Plus (50Nm)
MOTORENS PLACERING
centermotor
PLACERING AF DISPLAY
centerdisplay
STYREENHED TIL DISPLAY
Ja
ESKRIVELSE AF DISPLAY
Intuvia-displayet er skarpt og læseligt under alle lysforhold, og eBike er nem og intuitiv at betjene. Takket være den separate styreenhed kan du holde dine hænder sikkert på styret, og ved hjælp af anbefalingerne til gearskift cykler du altid i det rigtige gear: det beskytter batteriet og øger din rækkevidde. Med Intuvia kan du hele tiden holde øje med alle dine kørselsdata. Standard batteri 400WH. 500WH + 1500,-

Ikke på lager

Varenummer (SKU): G3150 Kategori:

Yderligere information

Køn

A

Text1

7 nexus

Farve

Black mat

Størrelse

28-53