Giant Anytour E+4 RT 625WH

26.999,00 kr.

DENNE ALSIDIGE OG PRAKTISKE ELCYKEL ER IDEEL TIL DAGLIG PENDLING OG ANDRE EVENTYR. DEN HAR ET FULDFARVEDISPLAY MED INDBYGGET NAVIGATION OG ALLE DE INDBYGGEDE FUNKTIONER, DU KAN TÆNKE DIG, HERUNDER AFFJEDRING, LYS, SKÆRME OG BAGAGEBÆRER.
NØGLEYDELSESFAKTORER
SMART POWER
Den nye SyncDrive-motor har Smart Assist-tilstand, som bestemmer den støtte, du har brug for, og automatisk justerer effektudgangen. Et carbon remtræk (på udvalgte modeller) leverer ren, lav vedligeholdelses ydelse for øget pålidelighed under barske vejr- og terrænforhold.
FULDT INTEGREREDE KOMPONENTER
Ride Dash Evo med indbygget navigation er flot integreret i frempinden for at hjælpe dig med at finde vej og se andre oplysninger om din tur. Kabler og ledninger til alle cockpitkontroller, inklusive bremser, gearskiftere, RideControl Ergo 2 og RideDash EVO, er internt ført og gemt ind i stellet for en pæn æstetik.
EVENTYR OG KOMFORT
Rammens lette design, tilgængelig med lav indstigning eller traditionel dobbelt rør-stil, leverer en selvsikker, komfortabel tur. Specialbyggede funktioner, herunder et integreret anhængerbeslag og et bagerste bagagebærer med en MIK HD-beslag gør det hurtigt og nemt at tilpasse bæreevnen og tilføje andet tilbehør såsom tasker eller en barnestol med en sikker klikmekanisme.

På lager

Delbetaling
709 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 709 kr. Samlede kreditomk. 6.996 kr. Samlet tilbagebetaling 33.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,45%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5032009105 Kategorier: ,

Yderligere information