Giant Daily Tour E+ RT LDS

25.499,00 kr.

OPLEV DEN SENESTE TEKNOLOGI INDENFOR E-BIKE, INKLUSIV AUTOMATISK SUPPORT, NAVIGATION, OG INTEGREREDE LYGTER. DAILY TOUR E+ ER EN NY MÅDE AT OPLEVE VEJENE PÅ.
Denne alsidige og praktiske E-bike er ideel til daglig brug i de fleste omgivelser. Den kommer indbygget med alle tænkelige detaljer, inklusiv støttefod, lys, skærme og bagagebære – alt sammen designet og bygget til at hjælpe dig med at få det essentielle med på turen. Med en SyncDrive Core 50Nm motor har du mulighed for at cykle med automatisk support mode. Teknologien bestemmer, hvilken support du har brug, og skifter automatisk så du koncentrere dig helt om vejen. Navigation er en anden god detajle, der styres via det integrerede RideControl EVO panelet på styret. Integrerede lygter kører både dag og nat, og øger din synlighed på vejen.

NØGLEFAKTORER
Smart support
SyncDrive Core 50Nm-motoren har en Smart Assist-tilstand, som bestemmer den support, du har brug for, og automatisk justerer effekt.

Navigation
Navigation via det stilfuldt integrerede RideControl EVO displayet på styret.

Øget synlighed
Integreret lys under alle forhold, dag og nat, for at øge synligheden på vejen.

På lager

Delbetaling
667 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 25.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 667 kr. Samlede kreditomk. 6.507 kr. Samlet tilbagebetaling 32.006 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,26%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 2103249145 Kategorier: ,

Yderligere information

Text1

8 Shimano

Farve

Black

Størrelse

28"-M