Giant Escape 2

4.799,00 kr.

DENNE ALSIDIGE ALLROUNDER MED FLADT STYR KAN FÅ DIT BENTØJ I GANG OG MOTIVERE DIG TIL AT VÆRE AKTIV HVER DAG. PENDLING TIL ARBEJDE, CYKELTUR TIL SKOLEN, FIND NYE EVENTYR I DIN HVERDAG.
Med sin lette ALUXX aluminiumsramme, opadsiddende positionering og kvalitetsdele, der giver den en jævn, behagelig kørsel, er Escape Disc utrolig alsidig og sjov at køre på. Den har nu fået en højkvalitets kompositgaffel* og innovativ D-Fuse-sadelpind. Begge er gode til at udjævne bumpede veje, absorbere stød og vibrationer og give dig en mere behagelig tur. Skivebremserne leverer kraftig bremseevne under både tørre eller våde forhold, og 700c-hjulene med Giant EasyRide Tubeless-dæk (på udvalgte modeller) holder dig i gang med hastighed, effektivitet og en reduceret risiko for punkteringer. Som en ekstra bonus er der plads til større dæk med op til 45 mm i bredden, hvilket gør det lettere at køre mere ujævne veje. Den leveres med integrerede monteringer, så du kan tilpasse din tur med stativer eller skærme. Uanset hvilken vej eller sti du vælger, er Escape Disc klar til at rulle.

NØGLEFAKTORER
Balanceret og effektiv
Letvægts ALUXX ramme, hurtigt rullende 700c hjul og sikker opadsiddende positionering giver en afbalanceret, effektiv kørekvalitet.

Alsidig
Kraftige skivebremser og en bred vifte af gear hjælper dig med at øge din hastighed og tackle bakker med mere kontrol

Robust pålidelighed
Giant EasyRide Tubeless-system for færre punktering (på udvalgte modeller). Integrerede monteringsbeslag gør det lettere at bære dine daglige fornødenheder eller lægge op til weekendeventyr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2100114117 Kategorier: ,

Yderligere information

Køn

U

Text1

2×8 Shimano

Farve

Grey

Størrelse

28"-L-55